Італійська вечеря за 20 хвилин: кулінарний рецепт від Євгена Клопотенка.
Висловлюємо щиру подяку за вашу відвагу та героїзм: привітання з нагоди Дня військової розвідки!
Запрошуємо вас приготувати вечерю у вигляді пасти з морепродуктами. Згідно з рецептом Євгена Клопотенка, ця страва вражає своїм смаком, а процес її приготування займе лише 20 хвилин.
Український шеф-кухар та ресторатор Євген Клопотенко вирішив поділитись неймовірно смачною стравою. Деталі приготування він розповів на YouTube.
До слова: А ви коли-небудь готували салат з макаронів - рецепт від Ектора Хіменеса-Браво
Ця кулінарна витвір безсумнівно припаде до смаку кожному члену родини. Крім того, вона стане чудовим доповненням до святкової трапези.
Якщо ви не маєте можливості відвідати Сицилію, то нехай Сицилія завітає до вас – я готую пасту з морепродуктами. Для цього використовую морський коктейль, адже це дуже швидко. Ще один важливий момент – я додаю біле сухе вино. Його кислинка чудово гармонізує всі смаки страви та робить її ще більш апетитною, - ділиться думками Клопотенко.
1. Розморозьте морські делікатеси.
2. На розігріту сковорідку з олією помістіть часник на 30 секунд, а потім вийміть його.
3. Вкласти цибулю і обсмажити протягом 1-2 хвилин.
4. Додати розморожені морепродукти, додати біле вино та трохи рідини з морепродуктів.
5. Додайте подрібнені помідори пелаті та обсмажте їх протягом 3-4 хвилин. Приправте 0,5 чайної ложки орегано.
6. Відваріть пасту протягом 5-7 хвилин. Потім змішайте її з морепродуктами і обсмажте ще 3 хвилини.
7. Перекласти на блюдо. Посипати пармезаном. Приготувати декор з базиліку.
Важливо дізнатися: Вражаючі смакові поєднання - рецепт ягідних мафінів з хрусткою верхівкою від Лізи Глінської.