Чебуреки в українському стилі: без використання гарячої соняшникової олії та тіста — крок за кроком до смачного результату.
Приготування чебуреків з тіста є доступним завданням для кожного. В Інтернеті можна знайти безліч рецептів цієї класичної татарської страви, і створити такі смачні пиріжки з м'ясом та спеціями не складає особливих труднощів.
Інша справа чебуреки без тіста і киплячої соняшникової олії. Як таке можливо, розповідає OBOZ. UA.
Складові частини
Для створення начинки для чебуреків "українського стилю" вам буде потрібно:
Для приготування соусу використайте:
Також придбайте 8 штук круглого вірменського лаваша.
Готуємо начинку
Поріжте цибулю дрібними шматочками та обсмажте до золотистого відтінку. Потім на сковороду викладіть фарш, приправте сіллю, перцем, паприкою та часником на ваш смак. Наприкінці внесіть кубики помідорів, додайте зелень і ретельно перемішайте всі інгредієнти.
Приготуємо соус.
Додайте до сметани яйце та сіль і перемішайте. Намажте лаваші соусом з одного боку і покладіть туди начинку. Складіть лаваші навпіл, "склейте" краї соусом, і відправляйте чебурек у форму, заздалегідь змащену олією.
Чебуреки випікаються в духовці при температурі 180 градусів протягом 10-15 хвилин.
Раніше OBOZ.UA ділився рецептом, як приготувати хачапурі на плиті.