Хек з овочами: смачні рецепти приготування рибних страв для вечері | FoodOboz
Хек - ідеальна риба для приготування смачних та соковитих котлет, а також рибу можна смачно запекти з овочами, томатним соусом. Ще рибу можна посмажити та приготувати на мангалі.
Кулінарний блогер опублікувала в Instagram рецепт неймовірно смачної тушкованої риби з овочевою піджаркою та томатним соусом.
1. Моркву натріть на тертці та наріжте цибулю на невеликі шматочки. Обсмажте разом 7-8 хвилин. До овочів додайте консервовані помідори та добре перемішайте, готуйте ще 10 хвилин.
2. Дно форми змастіть овочевою заправкою та викладіть нарізану на невеликі шматочки рибу.
3. На рибу викладіть залишок овочевої заправки і залийте водою до рівня риби і відправте в розігріту до 180 градусів духовку на 40 хвилин.
Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами: