Баклажанові рулетики - приготування без майонезу: які смачні закуски можна створити з баклажанів | Кулінарні новини | FoodOboz
Баклажани – це чудовий вибір для приготування смачних святкових рулетиків. Замість традиційного майонезу, який зазвичай використовують для таких закусок, можна створити цікаву горіхову начинку. Смак цієї страви неодмінно вас вразить!
Ідея приготування баклажанових рулетиків з горіхами та часником опублікована на сторінці фудблогерки Катерини Мовчан (katarina movchan) в Instagram. Шматочки баклажанів потрібно просто посмажити на сковорідці.
1. У баклажанів видаліть хвостики та наріжте їх на тонкі скибочки.
2. Скласти баклажани в миску, присолити та залишити на 30 хвилин.
3. Нагріти сковороду з невеликою порцією олії.
4. Баклажани витерти паперовим рушником і обсмажити з обох боків до отримання золотистої скоринки.
5. Готові баклажани викласти на паперовий рушник.
6. Для начинки подрібнити блендером горіхи, часник та петрушку.
7. На баклажан викласти 1 ч.л. начинки та закрутити рулетик. Так повторити з усіма баклажанами та начинкою.
Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами: