Салат з буряком і куркою: оригінальний рецепт, який перевершить навіть "Оселедець під шубою"!
Замість звичного "Оселедця під шубою" спробуйте приготувати оригінальний та набагато смачніший салат "Графський", використовуючи схожі інгредієнти.
Український кулінарний блогер Алекс Міль продемонстрував, як створити салат "Графський". У цьому рецепті ви можете використовувати як традиційний оселедець, так і копчене куряче філе, що надає страві особливий смак.
Це чудовий варіант для обіду, перекусу, або ж взагалі для святкового столу.
"Неймовірно смачний буряковий салат для святкового застілля", - підкреслив блогер.
Для приготування салату "Графський" знадобляться наступні складові:
Буряк, картоплю, моркву та яйця спочатку варимо до повної готовності, потім даємо їм охолонути перед очищенням. Овочі натираємо на великій тертці. Яйця ділимо на білки та жовтки, після чого кожну частину натираємо на дрібній тертці окремо.
Копчене куряче філе або філе оселедця нарізаємо на маленькі кубики. Тверді сири натираємо на тертці. Зелень дрібно подрібнюємо.
Для досягнення ідеальної форми салату, блогер рекомендує використовувати кулінарне кільце з діаметром 18 см, ретельно утрамбовуючи кожен шар. Першим шаром на дно слід викласти натерту картоплю.
"На кожен шар наносьте трохи майонезу. Один з шарів варто приправити сіллю і перцем," - розповів шеф-кухар.
На картоплю шарами викладаємо інгредієнти: половина буряка, вся копчена курка, морква, зелень, яєчні жовтки, сир, білки, друга половина буряка і зверху ще раз добре змащуємо салат майонезом.
Медовик для лінивих: переможниця "Мастер Шеф" показала швидкий рецепт.
Міша Кацурін поділився своїм рецептом смачного приготування яєць для сніданку.