Суп з томатів, приготований з запеченими помідорами: легкий і смачний рецепт.


Ароматний томатний суп здивує нас своєю багатою вершково-томатною палітрою смаків, доповненою легкими відтінками спецій.

Фудекспертка Світлана Левицька, а також творець кулінарного блогу в Інстаграм, поділилася рецептом, як приготувати смачний і насичений суп, який стане ідеальним варіантом для смачного обіду.

Запечені томати з часником і різноманітними спеціями створюють багатий і виразний смак. Сервіруйте їх із ніжним сиром та підсмаженими тостами для відмінного обіду або вечері.

Викладіть помідори чері цілими на лист, а великі наріжте. Додайте очищені зубчики часнику. Посипте сумішшю спецій, збризкайте олією, викладіть гілочки розмарину і чебрецю.

Випікайте в духовці при температурі 200 °C приблизно 30 хвилин. У цей час на олії обсмажте цибулю, потім додайте томатну пасту та прогрівайте її протягом хвилини. Після цього влийте бульйон і доведіть до кипіння.

Запечені помідори разом із цибулевим бульйоном подрібніть у блендері до отримання однорідної консистенції. У каструлю налийте вершки, додайте спеції і доведіть до кипіння. Потім влийте томатну суміш і варіть протягом 5 хвилин. Подавайте суп зі шматочками м'якого сиру та підсмаженими тостами.

Унікальний рецепт повітряного пирога на основі йогурту від тріумфаторки "Майстер Шеф": легко приготувати і надзвичайно смачно!

Замість котлет: рецепт картопляних дерунів із куркою.

Related posts