Паста з вершками та часником: швидкий рецепт від BBC Good Food за 25 хвилин.
Цей рецепт пасти з вершками і часником є відмінним рішенням для насичених будніх вечорів, коли хочеться насолодитися смачною стравою, не проводячи багато часу за приготуванням.
Неважливо, чи ви готуєте для близьких, чи святкуєте з друзями, цей рецепт від BBC Good Food обов'язково вразить усіх. Щоб його реалізувати, вам знадобляться:
Поставте пасту варитись відповідно до інструкцій на упаковці. У цей час розтопіть вершкове масло на найбільшій сковороді. Потім додайте туди дрібно нарізаний часник та трохи свіжомеленого перцю. Обсмажуйте протягом чотирьох-п'яти хвилин, поки часник не стане світло-золотистим і ароматним.
Висипте борошно в сковороду. Продовжуйте перемішувати протягом однієї-двох хвилин, після чого повільно додавайте курячий бульйон, поки не отримаєте однорідну масу. Додайте вершки і всипте більшу частину сиру. Ретельно перемішуйте, поки все не розплавиться і не стане гладким. Приправте за своїм бажанням.
Перемістіть готову пасту безпосередньо в соус, додавши трохи води, що залишилася після варіння. Добре перемішайте, додаючи за необхідності ще води, поки не досягнете бажаної густини та блиску соусу.
Розділіть пасту на чотири порції та прикрасьте подрібненою петрушкою та рештою пармезану. Подавати краще одразу.
Раніше УНІАН ділився інформацією про приготування тушкованої яловичини з галушками, а також подавав рецепт простого лимонного пирога від Меррі Беррі.
На завершення вечері відмінно підійде вологий і ароматний шоколадний торт.