Ви самі руйнуєте смак своїх сирників: три основні помилки при їх приготуванні - Hochu.ua
Чому сирники розпадаються під час смаження?
Ми розповідали, як приготувати ідеальний холодець. Тепер ділимось секретами смачних сирників.
Це не найпростіша страва - замість того, щоб смачно золотитися на сковороді, вони можуть розвалюватися або розтікатися. Разом із prostoway.com розповідаємо, які помилки кулінари найчастіше допускають при приготуванні сирників.
Надмірно сухий сир може спричинити кришення сирників, тоді як занадто жирний варіант призводить до їх розтікання. Ідеальним вибором вважається сир з вмістом жиру 9%.
Існує думка, що збільшення кількості борошна робить сирники більш щільними. Але насправді занадто велика кількість борошна може призвести до їхньої жорсткості. Якщо ви прагнете до ніжнішої консистенції, спробуйте додати манну крупу — для 500 г сиру знадобиться всього 2-3 столові ложки.
Кожен інгредієнт у рецепті сирників має своє значення. Якщо не дотримуватися правильних пропорцій, це може призвести до того, що сирники не зможуть зберегти свою форму.
Подбайте про ці деталі - і ваші сирники будуть ідеальними. Також ми розповідали, чим замінити молоко під час приготування картопляного пюре.